duminică, 17 mai 2009

Be a PIMP! 500 euro\month

   X3 Studios a lansat serviciul Status Pimp. Nu, nu este o comunitate pentru pimpi, ci un serviciu prin intermediul caruia un advertiser is poate promova bussines-ul cu ajutorul statusurilor de YM. Serviciul este, din cate am observat, unic la nivel mondial.
  Sistemul este este atat de transparent si inovator incat nu ai cum sa nu te indragostesti de el. Ca advertiser poti cumpara 500 de click-uri incepand de la 150 e , iar ca pimpper, poti castiga pana la 500 de euro lunar(au si un calculator pentru asta).
  Space Rabbit este o agentie de media si branding digital desprinsa din  X3 Studios. "Ne diferentiem de altii prin atitudinea atipica pe care o abordam in situatii tipice". Cand am citit media si branding digital, am fost placut surprins ca acest proiect a fost realizat de o agentie nisata pe online.  Asa-numitele agentii  full-service ar trebui sa inteleaga ca ceea ce insemna full service acum 10 ani nu mai este relevant acum.  Felicitari pentru Space Rabbit, Funky Bussines si alte agentii care inteleg prin neconventional inovatie si nu BTL(so 5 minutes ago) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu